welcome Rruazat mëdhenj dhe gjetjet bizhuteri furnizues në Kinë.

Beads UV akrilik Plating

- Beads.us është i madh rruaza akrilik furnizues në Kinë dhe tani ne kemi një koleksion të madh të rruaza UV akrilik plating. Këto rruaza akrilik me plating UV janë më të ndritshëm dhe i shndritshëm për të bërë bizhuteri. Këto rruaza UV akrilik plating janë në dispozicion në forma të ndryshme si yll, kubike, lule, kafshë, të rrumbullakëta, të zemrës dhe kështu me radhë. më shumë stile të tilla si plating i mbuluar me brymë, plating plumb UV UV dhe porcelani imitim UV plating janë të gjithë të hollë.
 • parë:
 •    Listë
 •    Grid
 • Rendit sipas:

Beads akrilik

Shitja më të mirë

Beads UV akrilik Plating, Rondelle, ngjyra të përziera, 19x15x14mm, : 5mm, 210PC/Qese, Qese
Beads UV akrilik Plating

US$ 6.35
US$ 5.4

Beads UV akrilik Plating, Zemër, Plating UV, asnjë, e zezë, 22x20x12mm, : 2.5mm, 165PC/Qese, Qese
Beads UV akrilik Plating

US$ 6.35
US$ 5.4

Beads UV akrilik Plating, Round, Plating UV, asnjë, portokalli thellë kuqalashe, 14mm, : 2mm, 330PC/Qese, Qese
Beads UV akrilik Plating

US$ 6.35
US$ 5.4

Beads UV akrilik Plating, Round Flat, Plating UV, asnjë, Pink fuchsia, 22x11mm, : 2mm, 125PC/Qese, Qese
Beads UV akrilik Plating

US$ 6.35
US$ 5.4

Beads UV akrilik Plating, Oval Flat, Plating UV, asnjë, portokalli thellë kuqalashe, 24x29x15mm, : 2.5mm, 80PC/Qese, Qese
Beads UV akrilik Plating

US$ 6.35
US$ 5.4

Beads UV akrilik Plating, Round, Plating UV, asnjë, Pink fuchsia, 14mm, : 2mm, 330PC/Qese, Qese
Beads UV akrilik Plating

US$ 6.35
US$ 5.4

Beads UV akrilik Plating, Round, Plating UV, asnjë, i verdhë, 14mm, : 2mm, 333PC/Qese, Qese
Beads UV akrilik Plating

US$ 6.35
US$ 5.4

Beads UV akrilik Plating, Round, Plating UV, asnjë, gri, 14mm, : 2mm, 330PC/Qese, Qese
Beads UV akrilik Plating

US$ 6.35
US$ 5.4

Beads UV akrilik Plating, Round, Plating UV, asnjë, blu, 14mm, : 2mm, 330PC/Qese, Qese
Beads UV akrilik Plating

US$ 6.35
US$ 5.4

Beads UV akrilik Plating, Round, Plating UV, asnjë, e gjelbër, 14mm, : 2mm, 330PC/Qese, Qese
Beads UV akrilik Plating

US$ 6.35
US$ 5.4

Rreth nesh |  Kontaktoni me ne |  Term prej nesh |  Harta e Faqes |  Kujdes & Care |  Politika Discount |  Politika e Kthimit |  E Drejta e Autorit |  Si për të paguar |  Multi-gjuhësor

Milky Way bizhuteri Ltd Grupi: Gets.com | Beads.us

Copyright © 2016 Milky Way bizhuteri Ltd Të gjitha të drejtat e rezervuara.