welcome Rruazat mëdhenj dhe gjetjet bizhuteri furnizues në Kinë.

Beads transparente akrilik

- Beads.us furnizimit me rruaza transparente akrilik në dizajne të ndryshme dhe forma për të plotësuar kërkesën në rritje të tregut. Këto vezullues rruaza transparente akrilik është rruaza akrilik popullor në ditët e sotme. Mirë se vini në faqen tonë të internetit për të zgjedhin disa që ju pëlqen.
 • parë:
 •    Listë
 •    Grid
 • Rendit sipas:

Beads akrilik

Shitja më të mirë

Beads transparente akrilik, Rondelle, i tejdukshëm, ngjyra të përziera, 8x5.50mm, : 1mm, 2890PC/Qese, Qese
Beads transparente akrilik

US$ 2.7
US$ 2.3

Beads transparente akrilik, Lot, i tejdukshëm, 9.50x30.50mm, : 2.2mm, 330PC/Qese, Qese
Beads transparente akrilik

US$ 3.08
US$ 2.62

Beads transparente akrilik, Rondelle, i tejdukshëm, 13.70x8mm, : 6mm, 710PC/Qese, Qese
Beads transparente akrilik

US$ 3.08
US$ 2.62

Beads transparente akrilik, Rondelle, i tejdukshëm, 9.50x6.50mm, : 1.5mm, 1665PC/Qese, Qese
Beads transparente akrilik

US$ 3.08
US$ 2.62

Beads transparente akrilik, Kafshë, i tejdukshëm, 11.80x9.70x5mm, : 2mm, 2500PC/Qese, Qese
Beads transparente akrilik

US$ 3.08
US$ 2.62

Beads transparente akrilik, Oval, i tejdukshëm, ngjyra të përziera, 10x14x7mm, : 2mm, 824PC/Qese, Qese
Beads transparente akrilik

US$ 3.19
US$ 2.72

Beads transparente akrilik, Bicone, i tejdukshëm, 10.50x7.80x9mm, : 2mm, 710PC/Qese, Qese
Beads transparente akrilik

US$ 3.08
US$ 2.62

Beads transparente akrilik, Kafshë, i tejdukshëm, 17x13x3.50mm, : 1.5mm, 1425PC/Qese, Qese
Beads transparente akrilik

US$ 3.08
US$ 2.62

Beads transparente akrilik, Kafshë, i tejdukshëm, ngjyra të përziera, 12x10x5mm, : 2mm, 1710PC/Qese, Qese
Beads transparente akrilik

US$ 2.7
US$ 2.3

Beads transparente akrilik, Daulle, i tejdukshëm, 11x12mm, : 1.5mm, 625PC/Qese, Qese
Beads transparente akrilik

US$ 3.08
US$ 2.62

Rreth nesh |  Kontaktoni me ne |  Term prej nesh |  Harta e Faqes |  Kujdes & Care |  Politika Discount |  Politika e Kthimit |  E Drejta e Autorit |  Si për të paguar |  Multi-gjuhësor

Milky Way bizhuteri Ltd Grupi: Gets.com | Beads.us

Copyright © 2016 Milky Way bizhuteri Ltd Të gjitha të drejtat e rezervuara.