welcome Rruazat mëdhenj dhe gjetjet bizhuteri furnizues në Kinë.

Bali Sterling Silver Beads

- Ne merren me Dukatin argjendi ndryshme Bali mbi Beads.us sidomos argjendi i pastër rruaza Bali. Këto rruaza argjendi bali janë në dispozicion në forma të ndryshme si, kafshë të zemrës, tub raundin, dhe kështu me radhë. Të gjitha këto rruaza argjendi i pastër Bali janë të përsosur për bizhuteri duke e bërë. Mirë se vini për të kontrolluar dhe të urdhërojë disa që ju pëlqen.
 • parë:
 •    Listë
 •    Grid
 • Rendit sipas:

Beads

Shitja më të mirë

Bali Sterling Silver Beads, Tajlandë, Rondelle, asnjë, vrimë e madhe, asnjë, 8x3mm, : 6mm, 10PC/Qese, Qese
Bali Sterling Silver Beads

US$ 13.42
US$ 11.41

Bali Sterling Silver Beads, Tajlandë, Daulle, asnjë, vrimë e madhe, asnjë, 6.50x6.50mm, : 3mm, 20PC/Qese, Qese
Bali Sterling Silver Beads

US$ 23.1
US$ 19.64

Bali Sterling Silver Beads, Tajlandë, Shape Tjera, asnjë, asnjë, asnjë, 5x5x2mm, : 2mm, 50PC/Qese, Qese
Bali Sterling Silver Beads

US$ 23.82
US$ 20.25

Bali Sterling Silver Beads, Tajlandë, Rondelle, asnjë, asnjë, asnjë, 4.50x2.50mm, : 1.5mm, 30PC/Qese, Qese
Bali Sterling Silver Beads

US$ 17.91
US$ 15.23

Bali Sterling Silver Beads, Tajlandë, Kafkë, asnjë, asnjë, asnjë, 5x10x6mm, : 4x3mm, 10PC/Qese, Qese
Bali Sterling Silver Beads

US$ 19.31
US$ 16.42

Bali Sterling Silver Beads, Tajlandë, Kungull uji, asnjë, asnjë, asnjë, 11.5x10mm, 8x7.5mm, : 1.5, 3, 2mm, 3Sets/Shumë, Shumë
Bali Sterling Silver Beads

US$ 20.36
US$ 17.31

Bali Sterling Silver Beads, Tajlandë, Kungull uji, asnjë, asnjë, asnjë, 16x14mm, 11x11mm, : 1.5, 3, 4mm, I vendosur
Bali Sterling Silver Beads

US$ 17.2
US$ 14.62

Bali Sterling Silver Beads, Tajlandë, Round Flat, asnjë, asnjë, asnjë, 12.50x12.50x3.50mm, : 3x2mm, 5PC/Qese, Qese
Bali Sterling Silver Beads

US$ 22.39
US$ 19.04

Bali Sterling Silver Beads, Tajlandë, Elefant, asnjë, asnjë, asnjë, 14.50x11x6.50mm, : 1.5mm, 5PC/Qese, Qese
Bali Sterling Silver Beads

US$ 33.5
US$ 28.48

Bali Sterling Silver Beads, Tajlandë, Tub, asnjë, corrugated, asnjë, 5x8.50mm, : 2.5mm, 5PC/Qese, Qese
Bali Sterling Silver Beads

US$ 16.7
US$ 14.2

Rreth nesh |  Kontaktoni me ne |  Term prej nesh |  Harta e Faqes |  Kujdes & Care |  Politika Discount |  Politika e Kthimit |  E Drejta e Autorit |  Si për të paguar |  Multi-gjuhësor

Milky Way bizhuteri Ltd Grupi: Gets.com | Beads.us

Copyright © 2016 Milky Way bizhuteri Ltd Të gjitha të drejtat e rezervuara.