welcome Rruazat mëdhenj dhe gjetjet bizhuteri furnizues në Kinë.

Raportet Testim

Për të garantuar shëndetin e njerëzve, kompania jonë furnizon varieteteve të mëdha produkte me Pb-Free & Ni-Free. Më poshtë është disa njohuri lidhur reciprokisht dhe ekzaminimet produkt.

1.The Bashkimi Evropian Standard

Element Limitet
Plumbit (Pb) 1000ppm
Nikeli (Ni) 0.5ug/cm2/week
Kadmium (Cd) 1000ppm
Hydrargyrum (Hg) 1000ppm
Kromi (Cr) 1000ppm

Ngarkesa 2.Examination

Ne gjithashtu mund të ofrojnë raportet e ekzaminimit të produkteve të porositura në qoftë se ju keni nevojë për konsumatorët or
government tuaj, akuzat për ekzaminim janë:
Per plumb US$ provimit 100 / product
për ekzaminim nikel 100 50 / produkt

Raporti 3.Examination

Për referencë tuaj, raportet ekzaminimin e produktit tonë janë treguar këtu!

Testimi materiale për Gjetjet tunxh & jewelries

Bashkangjitur ju lutem referojuni në raportet e testimit, të cilat tregojnë gjetje bronzi përmban bakër si bazë e standardit.

Rreth nesh |  Kontaktoni me ne |  Term prej nesh |  Harta e Faqes |  Kujdes & Care |  Politika Discount |  Politika e Kthimit |  E Drejta e Autorit |  Si për të paguar |  Multi-gjuhësor

Milky Way bizhuteri Ltd Grupi: Gets.com | Beads.us

Copyright © 2019 Milky Way bizhuteri Ltd Të gjitha të drejtat e rezervuara.