welcome Rruazat mëdhenj dhe gjetjet bizhuteri furnizues në Kinë.

Udhëzime për mallrat e kthyera

Për shërbim të shpejtë, të jetë i sigurt për të lexuar dhe ndiqni informacion të detajuar më poshtë para paketimit dhe të kthehen pika tuaj:

(1) Produkte dëmtuar. We do të pranojë kthimin në blerjet e internetit brenda një jave të mbërritjes dorëzimit. Të gjitha prodhimet defektive mund të kthehen për rimbursim ose zëvendësimin, ne gjithashtu do të jetë përgjegjës për koston e transportit detar kthimit. Konsumatori është i detyruar që të konfirmoni me Beads.us për një anijeve këshillueshme method.The produkteve të dëmtuar mund të jetë rimbursim apo zëvendësohen sa më shpejt rruaza tuaj kthyer arrin.

(2) Jo-defektive Products. Produktet që nuk janë dëmtuar mund të kthehet për zëvendësimin e, madje edhe në qoftë se vetëm për produktin është e pakënaqshme për aplikimin, por duhet të zbatohen brenda 5 ditëve nga data e mbërritjes së dërgesës. Konsumatori duhet të jetë përgjegjës për të gjitha shpenzimet e transportit detar dhe të gjitha taksat.

Para se të kthyer produktin, kontaktoni departamentin e shërbimit të klientit Beads.us për një autorizim të kthehen. Të gjitha produktet e kthyer në Beads.us duhet të paketohen sigurt në materialet e anijeve të duhur dhe për të arritur Beads.us pa dëme dhe ju lutem vini re se parcela është për 'return products'.

Kthimet All duhet të dërgohen tek:

Milky Way bizhuteri Ltd Co, Ltd.
12A-09 Dhoma, Building 1,
No21 Shun san Tiao, Song Zhuang Road,
Fengtai Zona, 100079
Pekin, China
TEL :86-10-67653322 67639955

Ju lutemi të njoftojë personelin e shërbimit tonë të konsumatorëve që produkti juaj po transportoheshin back.
Any detaje të mëtejshme, ju mund të ju lutemi të paraqesë një biletë për një përgjigje.

Link të dobishme:
Dërgoni një biletë mbështetje

Rreth nesh |  Kontaktoni me ne |  Term prej nesh |  Harta e Faqes |  Kujdes & Care |  Politika Discount |  Politika e Kthimit |  E Drejta e Autorit |  Si për të paguar |  Multi-gjuhësor

Milky Way bizhuteri Ltd Grupi: Gets.com | Beads.us

Copyright © 2019 Milky Way bizhuteri Ltd Të gjitha të drejtat e rezervuara.