welcome Rruazat mëdhenj dhe gjetjet bizhuteri furnizues në Kinë.

Njoftim për dorëzimin e ankesës e mallrave

Në përgjithësi çdo mënyrë duhet të jenë të përpunuara me shumë hapa nga disa departamente derisa mbërrijnë në ju, të tilla si urdhrat e përpunimit, Departamenti i Financave, të caktojë departamenti, departamenti blerës, inspektimin, Departamenti i Logjistikës etj Ne jemi duke u përpjekur për të mirën tonë për të kontrolluar të gjithë departamentet për të bërë një punë të mirë për të siguruar që klientët tanë mund të marrin mallra me kënaqësi.

Por ndonjëherë gabim mund të ndodhë për shkak të problemit të pakujdesshëm ose transportuar disa stafit, ne do të përpiqemi përpjekjet tona për të përmirësuar menaxhimin e tona dhe të shërbimit.

Nëse ju merrni mallin që ka problem, ju lutem na kontaktoni meparaqesë një biletë.

Njoftim i rëndësishëm:

Pasi të keni marrë paketat, ju lutemi kontrolloni me pikë më poshtë për vëmendje: Checking
1.Package Ju lutem konfirmoni nëse sasia e paketave të mbërritjes është i njëjtë si ligji dërgesë shkruajnë dhe plotësi e paketave, mos nënshkruani për në qoftë se ka ndonjë problem ;
2.Goods Checking Ju lutem kontrolloni mallrave herë ju merrni ato, duke iu referuar listës së paketimit në çdo kuti kartoni;
koha 3.Valid për Complaint ju lutem sigurohuni që ta paraqesë ankesën tuaj brenda 7 ditëve pasi të keni marrë mallin, nëse kalon 7 ditë ne jemi në gjendje që të merren me këtë problem për ju.

Kur ju të paraqesë ankesën, në mënyrë për të kursyer kohë për një zgjidhje të shpejtë, ju lutemi të na këshillojnë se çfarë detail problem është dhe na këshillojnë detail quantity, gjithashtu clear pictures të gjitha sendet e papërsosur herë kohë. Na vjen keq për bezdisjen prej jush mbledhin këto informata të nevojshme:

1.Damage, Quality, Color Problem
Nëse sendet që ju keni marrë, ose Dëmtimi Quality Color problem, ju lutem na dërgoni ngushtë-up fotografi për të treguar detaje të gjitha mallrat me defekte dhe të na këshillojë e sasisë detaje.

2.Size problem
Nëse mallrat që ju marra është në madhësi të gabuar, ju lutemi na dërgoni fotografitë e sendeve bashku me calipers apo sundimtar për të treguar madhësinë që keni marrë.

3.Missing
Nëse keni dyshim me ndonjë send të humbur, ju lutem kontrolloni të dyfishtë në qoftë se pika ishte injoruar në disa qoshe; nëse ndonjë artikull është i shkurtër, ju lutem kontrolloni peshën dhe na informoni.

Ju lutem të kontrolloni nëse paketa u dëmtuar ose kanë qenë të unpacked, nëse është kështu, na dërgoni një foto të paketës në kohën e parë për kontrollin tonë.

Rreth nesh |  Kontaktoni me ne |  Term prej nesh |  Harta e Faqes |  Kujdes & Care |  Politika Discount |  Politika e Kthimit |  E Drejta e Autorit |  Si për të paguar |  Multi-gjuhësor

Milky Way bizhuteri Ltd Grupi: Gets.com | Beads.us

Copyright © 2019 Milky Way bizhuteri Ltd Të gjitha të drejtat e rezervuara.