welcome Rruazat mëdhenj dhe gjetjet bizhuteri furnizues në Kinë.

Stainless Steel Eyepins, 304 Stainless Steel, 0.60x22mm, : 2mm, 16667PC/KG, KG

  • No Item:120407180903
  • Size:0.60x22mm
  • Në magazinë - dispozicion
  • Paketimi:përafërsisht 16667PC/KG
  • Çmimi:US$ 26.83 /KG

Product Details

  • Vrima: 2 MM
  • Pesha: 1000.00 G
  • Efekt:

Ju mund të dëshironi

Rreth nesh |  Kontaktoni me ne |  Term prej nesh |  Harta e Faqes |  Kujdes & Care |  Politika Discount |  Politika e Kthimit |  E Drejta e Autorit |  Si për të paguar |  Multi-gjuhësor

Milky Way bizhuteri Ltd Grupi: Gets.com | Beads.us

Copyright © 2014 Milky Way bizhuteri Ltd Të gjitha të drejtat e rezervuara.