welcome Rruazat mëdhenj dhe gjetjet bizhuteri furnizues në Kinë.

Beads.us mund të ofrojnë për ju këto shërbime të përpunimit, si vijon:

1. Paketimi dhe Ndarja e Gjetjet TV
Byzylyk---- Bëni Përdorimi byzylyk kurrizit elastike kushtojë $ 0,05 çdo fillesë.
Vathë---- Bëni një palë vathë me varëse, vathë dhe goditje të kushtojë 0,05 $ secila palë.
Gjerdan Shiriti ---- Thread kurrizit në një varëse Lampwork Murano për të bërë një gjerdan të kushtojë $ 0,01. Bëni gjerdan sferë e cila është e thjeshtë me fillesë dhe i shtrëngonte të kushtojë 0,2 $ (ne do të bëjmë çdo nyjë në mes të sferë e cila, nëse keni nevojë)
Rruaza me shumicë dhe Gjetjet --- Për shumicë rruaza dhe gjetjeve të cilat janë të numëruara nga shuma, ne do të caktojë veçanërisht njerëzit që të ndajnë dhe paketimin e tyre në bazë të shumës së kërkuar. Ju lutem referojuni në shtojcën e Gjetjet TV Processing Services Tabela tarifë.
Të tjerët ---- Shih shtojcën më poshtë.
2. Përpunimit OEM shërbimet
Ne mund të ofrojmë shërbime të përpunimit OEM. Ne do të ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve të konsulencës për ju, duke filluar nga çorape të lëndëve të para për përpunimin në përputhje me mostren dhe fotot përkatëse të paraqitura nga ju.
Nëse keni ndonjë pyetje mbi shërbimet e përpunimit, ju lutem mos hezitoni te na kontaktonisales@gets.com .
beads beads beads
shipping shipping shipping
Attachment: Gjetjet
Jewelry Processing Services Tarifa Tabela
 without label  with label
1+ US$ 0.01/Qese 0.005/Qese
 without label  with label
1-1 Fillesat/Qese US$ 0.006/Qese 0.005/Qese
2-2 Fillesat/Qese US$ 0.011/Qese 0.005/Qese
3-3 Fillesat/Qese US$ 0.017/Qese 0.005/Qese
4-4 Fillesat/Qese US$ 0.022/Qese 0.005/Qese
5-5 Fillesat/Qese US$ 0.028/Qese 0.005/Qese
6-6 Fillesat/Qese US$ 0.033/Qese 0.005/Qese
7-7 Fillesat/Qese US$ 0.039/Qese 0.005/Qese
8-8 Fillesat/Qese US$ 0.044/Qese 0.005/Qese
9-9 Fillesat/Qese US$ 0.05/Qese 0.005/Qese
10-100 Fillesat/Qese US$ 0.055/Qese 0.005/Qese
 without label  with label
1-5 Çiftet/Qese US$ 0.008/Qese 0.005/Qese
6-10 Çiftet/Qese US$ 0.015/Qese 0.005/Qese
11-20 Çiftet/Qese US$ 0.022/Qese 0.005/Qese
21-30 Çiftet/Qese US$ 0.03/Qese 0.005/Qese
31-50 Çiftet/Qese US$ 0.037/Qese 0.005/Qese
51-70 Çiftet/Qese US$ 0.044/Qese 0.005/Qese
71+ US$ 0.055/Qese 0.005/Qese
 without label  with label
1-5 PC/Qese US$ 0.004/Qese 0.005/Qese
6-10 PC/Qese US$ 0.008/Qese 0.005/Qese
11-20 PC/Qese US$ 0.011/Qese 0.005/Qese
21-30 PC/Qese US$ 0.015/Qese 0.005/Qese
31-50 PC/Qese US$ 0.019/Qese 0.005/Qese
51-70 PC/Qese US$ 0.022/Qese 0.005/Qese
71+ US$ 0.028/Qese 0.005/Qese
 without label  with label
1-20 PC/Fillesat US$ 0.028/Fillesat 0.005/Fillesat
21-30 PC/Fillesat US$ 0.037/Fillesat 0.005/Fillesat
31-40 PC/Fillesat US$ 0.046/Fillesat 0.005/Fillesat
41-50 PC/Fillesat US$ 0.055/Fillesat 0.005/Fillesat
51-70 PC/Fillesat US$ 0.074/Fillesat 0.005/Fillesat
70+ US$ 0.092/Fillesat 0.005/Fillesat
 without label  with label
0.1-0.5 m/Fillesat US$ 0.01/Fillesat 0.005/Fillesat
0.6-1.0 m/Fillesat US$ 0.019/Fillesat 0.005/Fillesat
1.1-1.5 m/Fillesat US$ 0.028/Fillesat 0.005/Fillesat
1.6-2.0 m/Fillesat US$ 0.037/Fillesat 0.005/Fillesat
2.1-2.5 m/Fillesat US$ 0.046/Fillesat 0.005/Fillesat
2.6-100 m/Fillesat US$ 0.055/Fillesat 0.005/Fillesat
 without label  with label
0.1-8.0 m/Fillesat US$ 0.022/Fillesat 0.005/Fillesat
8.1+ US$ 0.028/Fillesat 0.005/Fillesat
 without label  with label
1+ US$ 0.915/Rrotë 0.005/Rrotë
 without label  with label
2 m US$ 0.037 0.005
 without label  with label
1 PC US$ 0.11 0.005
 without label  with label
3 PC US$ 0.11 0.005
 without label  with label
2 Fillesat US$ 0.147 0.005
 without label  with label
1 KG US$ 0.366 0.005

Rreth nesh |  Kontaktoni me ne |  Term prej nesh |  Harta e Faqes |  Kujdes & Care |  Politika Discount |  Politika e Kthimit |  E Drejta e Autorit |  Si për të paguar |  Multi-gjuhësor

Milky Way bizhuteri Ltd Grupi: Gets.com | Beads.us

Copyright © 2019 Milky Way bizhuteri Ltd Të gjitha të drejtat e rezervuara.