welcome Rruazat mëdhenj dhe gjetjet bizhuteri furnizues në Kinë.

Politika Discount

Ulje Single Order

Për shkak të gjendjes që klientët të cilët vendosin qëllim të madh me ne, ne gjithashtu ofrojmë një-off zbritje në to. Ju lutem kontrolloni të dhënat e mëposhtme për politikën zbritje rreth rendit të madhe të vetme.
Politika Discount vetëm për transferimin e Bankës teli, Western Union
Nëse promovimi zbritje duke u ofruar, kjo zbritje e vetme që nuk do të jetë efektive.
Zbritje Përshkrim
2% off Mallrat totale Kostoja e një mënyrë të vetme është më shumë seUS$ 5000
3% off Mallrat totale Kostoja e një mënyrë të vetme është më shumë se US$ 10000
4% off Mallrat totale Kostoja e një mënyrë të vetme është më shumë se US$ 20000
5% off Mallrat totale Kostoja e një mënyrë të vetme është më shumë se US$ 30000
Ju lutem me mirësi të vihet në dukje se:
1. Zbritje qëllim është vetëm për koston e mallrave, por nuk anijeve cost.
2. Zbritje mënyrë që është përdorur vetëm për mallrat të cilat nuk është në shitje-promovimit.

Rreth nesh |  Kontaktoni me ne |  Term prej nesh |  Harta e Faqes |  Kujdes & Care |  Politika Discount |  Politika e Kthimit |  E Drejta e Autorit |  Si për të paguar |  Multi-gjuhësor

Milky Way bizhuteri Ltd Grupi: Gets.com | Beads.us

Copyright © 2019 Milky Way bizhuteri Ltd Të gjitha të drejtat e rezervuara.